Formålet med hjemmeside

S a n k t A n n æ V e s t e r K v a r t e r

Velkommen til Rosengade.dk

 

 

Fovedformålet med denne hjemmeside er at formidle oplysninger, om Rosengade og dens kvarter. Husene, boliger, beboere, gadegrupperne og deres tilholdssteder, og om saneringen af Rosengade. I perioden fra 1950erne og frem til 1975.

 

Udgangspunktet var faktisk noget andet. Jeg har i en del år søgt efter oplysninger om min slægt, som boet i og omkring Rosengade. I løbet af 2004 var det lykkes mig at finde en hel del omkring min slægt, men også meget materiale omkring Rosengade. Dette materiale blev så omfattende, at det lage grunden til denne hjemmeside.

 

Jeg søger forsat oplysninger om Rosengade og dens historie, Og er interesseret i yderlige oplysninger. Så hvis du ligger inde med historier eller billeder, send da en {e-mail}, eller ring på 20 23 41 14.

 

Per R Ziegler

Brolæggerpladsen 50

DK - 2635 Ishøj.

Tlf.: 20 23 41 14

e-mail: mail@rosengade.dk

 

Forespørgsler om adgangen til at kopiere, reproducere billeder eller på lignende måde udnytte dette materiale. Skal rettes til Per R Ziegler på telefon 20 23 41 14.

 

Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere, citere, linke til, osv. af Rosengade.com Online materiale – så skriv en e-mail til mail@rosengade.dk eller kontakt Per R Ziegler på telefon 20 23 41 14.

 

Du må selvfølgelig altid gerne linke til www.rosengade.com, hvis du synes, at andre skal have kendskab til denne side!

 

God fornøjelse Per R Ziegler.

 

Copyright © All Rights Reserved 2004~ Rosengade.dk